رهبران نباید تلاش کنند همۀ کارها را خودشان انجام دهند

banner
بسیاری از کارهای مهم را دیگران هم می‌توانند انجام دهند. تمرکزتان را بر اموری معطوف کنید که در آن‌ها به‌نحو چشمگیری از سایرین برتر هستید.

هچند همواره امکان دارد که ظرفیت شرکت همگام با رشد تقاضا افزایش یابد، اما زمانی که در اختیار رهبر است طبیعتاً محدود است. همانطور که همه می‌دانیم، در هر شبانه‌روز فقط 24 ساعت در اختیار داریم. بسیاری از افراد گمان می‌کنند که با سخت‌تر کارکردن می‌توانند بهره‌وری‌شان را بالا ببرند. اما این راهکار در درازمدت به شکست می‌انجامد. آن‌ها به مرور زمان خسته می‌شوند، بهره‌وری کلی‌شان افت می‌کند و در نهایت دچار فرسودگی شغلی شده و ممکن است سازمان را ترک کنند.


برای مشاهده ادامه متن مقاله، اشتراک تهیه نمایید.

نویسنده

راجر مارتین علاوه بر مشاوره به مدیرعامل‌ها، یکی از نویسندگان کتاب «رقابت برای برنده شدن: استراتژی چگونه کار می‌کند» (انتشارات مجله‌ی کسب‌وکار هاروارد، 2013) و رئیس اسبق مدرسه‏ی مدیریت روتمن است.

ای‌جی لافلی مدیرعامل سابق پراکتر اند گمبل و نویسندۀ مشترک کتاب «رقابت برای بردن» به همراه راجر ال. مارتین است (انتشارات مجلۀ کسب‌وکار هاروارد، 2013).

ذخیره و اشتراک گذاری

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *