مسئولیت‌های روزافزون مدیران

banner
در اغلب تاریخ یکصدسالۀ مجله، تمرکزمان را بر انتقال نظرات و توصیه‌های کارشناسان گذاشته‌ایم. اما از زمان آغاز همه‌گیری کرونا، مأموریت دیگری را هم اضافه کرده‌ایم. هنوز هم تمام تلاشمان راهنمایی‌های هوشمندانه‌ است، اما اغلب، آن را با تشویق سازمان‌ها به همدلی انجام می‌دهیم. مؤلفان ما همواره بر این نکته تأکید می‌کنند: رهبران صرف‌نظر از تخصص فراوان، کماکان با فشارهای منحصربه‌فردی مواجه می‌شوند که نیازمند پاسخگویی انسانی از سوی آن‌‌ها است.

چنین احساسی در بخش روشنگری این شماره با عنوان «رهبری کارکنان مضطرب» مطرح شده است. همان‌طور که روانشناس بالینی، کی‌ران باتی و استاد دانشگاه کمبریج، توماس رولت در مقالۀ «کمک به کارمند پریشان» نوشته‌اند، تا همین چند سال پیش نیز به مافوق‌ها می‌گفتند در مسائل شخصی کارکنان دخالت نکنند. اما به گفتۀ مؤلفان، امروزه تعداد زیادی از کارکنان –به‌ویژه نسل‌های جوان‌تر– آزادانه دربارۀ سلامت روانی خود صحبت می‌کنند و تراپی را بخشی عادی از زندگی هر انسانی می‌دانند. در نتیجه انتظار افراد از مدیران تغییر کرده، به‌ویژه در عصر کنونی که اضطراب ناشی از همه‌گیری کرونا با ابهامات اقتصادی ترکیب شده است. باتی و رولت به مجموعه‌ای از مهارت‌ها با عنوان «کمک‌های اولیۀ سلامت روانی» اشاره می‌کنند که بسیاری از شرکت‌ها هم‌اکنون نیز آن را به مدیران خود می‌آموزند.

رهبران کنونی باید خود را با شرایط کار ترکیبی وفق دهند، ریسک‌ها و فرصت‌های هوش مصنوعی مولد را بشناسند و به‌دنبال منابع جدید رشد در این اقتصاد سرسخت باشند؛ در نتیجه شاید انتظار امدادگری برای بحران‌های روانی کارکنان، قدری غیرمنطقی به نظر برسد. اما چشم‌انداز کسب‌وکار در حال تغییر است و مدیران باهوش باید خود را آماده کنند.

برای مشاهده ادامه متن مقاله، اشتراک تهیه نمایید.

نویسنده

ادی ایگنیشس سردبیر مجلۀ کسب‌وکار هاروارد است.

ذخیره و اشتراک گذاری

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *