رایانش کوانتومی برای رهبران کسب‌وکار

banner
ویراستار تخصصی: امیر داغستانی؛

آیا واقعیت طبق انتظارات، پیش می‌رود؟

در سال ۱۹۹۴ ریاضی‌دانی به نام پیتر شور یک الگوریتم محاسباتی کوانتومی را معرفی کرد که می‌توانست زمان یافتن عدد اول اعداد بزرگ را از میلیاردها سال با استفاده از رایانه‌های معمولی ترانزیستوری به چندین روز با استفاده از رایانه‌های کوانتومی کاهش دهد. این اقدام پیشرفت بزرگی بود، زیرا یافتن عدد اول در حال حاضر اساس بسیاری از زیرساخت‌های رمزنگاری و امنیت اطلاعات است. پس از گذشت هفت سال، دانشمندان آی‌بی‌ام توانستند برای اولین‌بار این الگوریتم را روی یک ماشین کوانتومی -اگرچه در مقیاسی بسیار کوچک- با موفقیت اجرا کنند و ثابت کردند که امکان ساخت کامپیوترهای کوانتومی وجود دارد و می‌توان الگوریتم شور را عملی کرد.

برای مشاهده ادامه متن مقاله، اشتراک تهیه نمایید.

نویسنده

جاناتان روآن مدرس گروه مدیریت و اقتصاد جهانی در دانشکدۀ مدیریت اسلون دانشگاه ام‌آی‌تی و دانشمند محقق در برنامۀ اقتصاد دیجیتال (IDE) است. 

اندرو مکافی هم‌بنیان‌گذار و مدیر مشترک در برنامه اقتصاد دیجیتال (IDE) و دانشمند محقق ارشد در دانشکدۀ مدیریت اسلون دانشگاه ام‌آی‌تی است.

ویلیام دی. اولیو استاد مهندسی الکترونیک و علوم کامپیوتر و فیزیک در ام‌آی‌تی، همکار در آزمایشگاه لینکلن، مدیر اجرایی مرکز مهندسی کوانتوم ام‌آی‌تی و معاون مدیر آزمایشگاه تحقیقات الکترونیک ام‌آی‌تی است. خدمات وب آمازون، گوگل، آی‌بی‌ام، مایکروسافت و زاپاتا و سایر شرکت‌ها از تحقیقات وی پشتیبانی کرده‌اند.

ذخیره و اشتراک گذاری

نظرات شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *